Persoonlijke coaching

  • Ben je ondernemer of manager en heb je soms het gevoel dat je er alleen voor staat?
  • Ben je te veel ballen in de lucht aan het houden en bekruipt je soms het gevoel dat je de grip aan het kwijtraken bent?
  • Kun je een probleem niet snel genoeg oplossen?
  • Vecht je tegen de waan van de dag?

Dan is het belangrijk om met iemand te kunnen sparren en andere invalshoeken te horen. Op die manier haalt Guido samen met jou die knoop uit je maag.

Aan motivatie ontbreekt het jou als ondernemer of manager waarschijnlijk niet.
Jouw vakmanschap is een combinatie van jouw aangeboren talent en gedegen opleiding en ervaring.

Maar hoe zit het met jouw ondernemers- en leiderschapstalent?

Ook dat zal pas echt daadkrachtig en succesvol worden als je dit goed hebt getraind en ontwikkeld.

Je hebt het in je! Maar… hoe krijg je het eruit?

Ondernemen is topsport! En er is geen topsporter die zich niet laat coachen om het maximale uit zichzelf en zijn team te halen. Een professionele ondernemer is niet anders. Je moet iedere dag scherp zijn, focus hebben, mensen motiveren en resultaten halen. Dat is nauwelijks te doen zonder een goede coach, een ondernemerscoach in dit geval. Geen wonder dat vrijwel alle succesvolle topmannen en -vrouwen zich laten bijstaan door een specialist.

Je kunt natuurlijk (zelf-)studie proberen of een training volgen. Maar in de praktijk blijkt dit weinig effectief te zijn. Bovendien: managementvaardigheden en commerciƫle en bedrijfsmatige inzichten ontwikkel je niet vanuit een boek, maar door ervaring, met vallen en opstaan. Dat is alleen niet zo effectief en het kost je waarschijnlijk veel tijd en energie.

Heldere inzichten en praktische handvatten
Je kunt ook kiezen voor een ondernemerscoach. Guido Vermeeren geeft je heldere inzichten en praktische handvatten om jouw weg naar succes vast te stellen – en te realiseren. Je groeit in senioriteit, professionele communicatie en leiderschap.

Daarnaast krijg je toegang tot een groot netwerk van mogelijke hulpbronnen voor jou en je organisatie.

Je gaat enorme slagen maken bij het ontwikkelen van zowel jouzelf, als van je organisatie of team. Je leert in korte tijd van middelmatig naar excellent te presteren. En bovendien kun je dit soepel overdragen aan je medewerkers. Er komt beweging in!

Je leert geen trucje. Je maakt het je eigen.

Voor jouw professioneel ontwikkelingstraject gebruiken we je persoonlijkheid, je energie en je drive als basis. Hierdoor leer je geen trucje, maar maak je het je eigen. Effectief gedrag wordt een onderdeel van je persoonlijkheid. Hierdoor is er na verloop van tijd geen terugval, zoals je dat na gewone trainingen wel ziet. Guido leert je om je eigen talenten merkbaar beter en als vanzelfsprekend in te zetten en geeft je handvatten om je valkuilen te omzeilen en zelfs naar je hand te zetten.

Geen adviseur, maar een partner
Om op topniveau effectief te kunnen coachen, zal een ondernemerscoach kennis en ervaring moeten hebben van het ondernemerschap, het management, de bedrijfscultuur, het motiveren en leidinggeven en de verantwoordelijkheid voor een organisatie. Guido heeft naast zijn ervaring als ondernemerscoach en leiderschapstrainer ruim vijfentwintig jaar praktijkervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer. Hij heeft altijd al een grote passie voor het ontwikkelen en stimuleren van mensen en teams gehad. Met zijn energieke persoonlijkheid en rugzak met ervaring en opleidingen zien zijn relaties in hem als ondernemerscoach een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die als geen ander in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie. En daar is Guido best trots op! Guido heeft al honderden ondernemers en managers geholpen om de knoop uit hun maag te halen. Hij maakt daarbij gebruik van de onmisbare mix voor succes. Daar lees je hier meer over.

De onmisbare mix voor succes

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken?

Wil je meer informatie? Bekijk dan deze video van RTL LifestyleXperience. Daarin legt Guido precies uit wat een ondernemerscoach precies doet.

Guido confronteert en spiegelt. Dat was spannend, maar maakte heel veel duidelijk. Zijn coaching heeft mij inzichten gegeven in mijn gedrag, waardoor ik de stappen kan maken die ik eerder had willen maken, als ik mezelf niet had tegengehouden. De door hem gebruikte tool, Personal Color, werkte confronterend, op een zeer prettige manier. Met de uitslagen kan ik jaren door!

Monique Donga

Directie, MDOrganized