De ondernemerscoach

Iedere ondernemer of manager heeft wel eens de behoefte om over zijn knelpunten te sparren. Als je er alléén voorstaat, dan kom je een keer op het punt waarop je een uitdaging niet, of niet snel genoeg, kunt oplossen. Je wilt lastige situaties kunnen tackelen en meer gedaan krijgen van medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Een ondernemerscoach helpt je daarbij.

Wie en wat
Guido Vermeeren is een solide partner die coacht om het beste uit mens en organisatie te halen. Hij coacht je om je professioneel te laten groeien, hij traint je om je waardevolle competenties bij te brengen. Bovendien beschikt hij over een enorm netwerk met mogelijke hulpbronnen voor jou en je organisatie.

De ander
Je ziet het regelmatig om je heen gebeuren: na een aantal jaren hard werken sijpelen de loyaliteit en passie voor het vak of de organisatie bij een ondernemer weg. Hij wordt langzaam leeggezogen en heeft een onrustig en ontevreden gevoel: het bedrijf beheerst zijn leven in plaats van andersom. Is dit nu wat hij voor ogen had toen hij hieraan begon? Kan het niet anders? Er groeit twijfel over de gekozen koers en gemaakte keuzes. Dat vraagt om bezinning, om afstemmen van plannen en wensen, zowel in werk als privé. Nieuwe doelen formuleren, nagaan of de ambities nog kloppen met wat er echt gebeurt.

Herken je dit?

En jij?
En wat wil jíj eigenlijk realiseren, wat vind jijzelf belangrijk, wat mis je, welke doelen stel je jezelf voor de komende jaren? Is de organisatie of jouw functie daarbinnen gegroeid en moet je je ontwikkelen in je nieuwe ‘rol’? Heb je jouw team goed in de vingers? Heb je  behoefte aan een betere balans tussen werk en privé? Of wil je meer overzicht en grip op alles?

Door ondernemerscoaching  krijg je helderheid, kun je je doel vaststellen en de weg naar realisatie bepalen. Tijd om weer plezier in je werk en succes in het ondernemen te krijgen!

Partner
Guido is leiderschapstrainer en ondernemerscoach. Zijn vorm van coaching is gericht op ondernemers, maar hij coacht ook managers en teams. Om op niveau effectief te kunnen coachen moet hij als ondernemerscoach kennis hebben van:

  • jouw ondernemerschap
  • het management
  • de bedrijfscultuur
  • jouw stijl van leidinggeven
  • verantwoordelijkheid voor je organisatie

Guido is voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich te verplaatsen in de positie en de problematiek van jou als persoon en jouw organisatie. Daarbij zet hij zijn dertig jaar ervaring als manager, directeur en zelfstandig ondernemer in. Daarnaast heeft hij een grote passie voor de ontwikkelingen van mensen en teams en is hij een energieke persoonlijkheid. Hij zet mijn rugzak met ervaring en opleidingen graag voor jou in!

Direct aan de slag

Heb jij het gevoel dat het beter kan en moet? Dat je grip wilt krijgen op jouw persoonlijke slagkracht en de motivatie van je team? Dat je nieuwe doelen wilt stellen en waar wilt maken? Drink dan een kop koffie met Guido tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Guido is een coach pur sang. Zijn enthousiasme en kennis heeft bij mij veel naar boven gebracht. Hij is er de aanleiding voor dat ik na 22 jaar ambtenaar de keuze heb gemaakt om ondernemer te worden. Door de analyses en begeleiding van Guido heb ik bij mijzelf naar boven weten te halen waarom ik al lang niet gelukkig was en hoe ik weer gelukkig kan worden. Guido is er niet de man naar om langdradige verhalen op je los te laten. Hij is direct en schud je wakker. Je eigen ontwikkeling moet je uiteraard wel zelf ontdekken. Guido helpt je daarbij. En dat is waar Guido het verschil maakt.

Remko an Haack

Projectleider, TEAM3.0; Together Everyone Achieves More